Szybka pomoc na drobne problemy
Uzyskaj pomoc bez zakładania oddzielnego tematu
Re: Szybka pomoc na drobne problemy
13. Nicolette Masz MasterController od Nrass prawda? Jeśli tak to klikasz na ratusz -> nrass i szukasz opcji resetuj wszystko.
16.
ubranka ea z dodatków i jedno ze storeStara-Raszpla pisze: Mowa o CC czy ubranku EA, jesli CC to chyba odpowiedz jest prosta ;D
15. Stara-Raszpla, gra właśnie działa bez problemu. Sprawdzałam pobierając łatkę 1.66. Wyskakuje, że gra jest w wersji 1.67, więc chyba jest zaktualizowana. Jeśli pojawią się problemu zreinstaluję podstawę.
15. Szafirek, a w skuversion sprawdziłeś? Vesion.tag zawsze możesz usunąć, bo ci się odnowi, ale ten drugi chyba nie, nie będę sprawdzał Nie jest to chyba jednak ogromny problem...
15. Skuversion jest ok. Zapomniałam o tym pliku D:
PS Jestem kobietą C:
PS Jestem kobietą C:
13. Jackob nie, nie mam, ponieważ nie umiem go zainstalować Będę wdzięczna, jeśli pokierujesz mnie jak to zrobić
13. Jeśli masz pobrany folder mods, jak nie, to tutaj możesz pobrać. To pobrane pliki (MC) przenosisz do folderu packages Oczywiście rozpakowane (winrarem). Możesz dla uporządkowania plików stworzyć folder (w folderze packages) w którym będziesz przechowywać mody.
13. Ok, mam pobrać Base-Mod ze strony nraas czy jeszcze coś?
13. Musisz pobrać jeszcze rozszerzenie cheats do Master Controllera.
17. Mam problem. Nie mogę postawić żadnej gotowej parceli na działce, mimo że zgadza się jej typ.
17. Mam problem. Nie mogę postawić żadnej gotowej parceli na działce, mimo że zgadza się jej typ.
17. Możliwe, że na działce już coś jest. Albo wystarczy, że ktoś się tam wprowadził i wyprowadził i już gra traktuje ją jako zajętą. Jeśli jest oznaczona pustym domkiem to usuń. Działka zostanie, ikonka się zmieni. Z parcelami publicznymi tak samo, tylko teraz dokładnie nie pamiętam jak wygląda ikonka.
17. Z jakiegoś powodu nadal nie dało się postawić. Usunęłam całkowicie parcele i postawiłam ponownie. Teraz jest dobrze. Dziękuję
18. To znowu ja, heh . Nie mogę zainstalować pakietu ze Store. Wyskakuje komunikat "Sprawdź, czy gra wykorzystuje najnowsze aktualizacje oprogramowania i spróbuj ponownie". Żadnego błędu, tylko ten komunikat po okienku instalacji
18. Szafirek próbowałam tym sposobem. Wydaje mi się, że problem polega na innym komunikacie. Nie wyskakuje komunikat "plik.sims3pack: Instalacja nieudana: sprawdź, czy gra wykorzystuje najnowsze aktualizacje oprogramowania i spróbuj ponownie. Gotowe!" a jest to "plik.sims3pack: Sprawdź, czy gra wykorzystuje najnowsze aktualizacje oprogramowania i spróbuj ponownie. Gotowe!"
18. To raczej bez znaczenia. Program którego działanie jest opisane w tym poradniku powinien poradzić sobie z problemem.
18. Jackob próbowałam, nie pomógł
18. Może rozpakowanie sim3packa na pliki package. będzie właściwym rozwiązaniem.
Ja tak zawsze robię, bo nie chcę się użerać z launcherem.
Ja tak zawsze robię, bo nie chcę się użerać z launcherem.
18. W sumie nie wiem dlaczego o tym nie pomyślałam . Oczywiście podziałało, dziękuję bardzo
Sprawdź czy pomoże jeden z poniższych sposób:kosi pisze:19. Hej znowu ja. Tym razem z innym problemem. Wczoraj grałam normalnie moją rodziną w podróży w Egipcie, dziś chcę kontynuować grę lecz po wczytaniu pojawia się tylko dolny pasek z budowaniem meblowaniem itd. nie ma natomiast moich simów w lewym pasku i brak możliwości kliknięcia by zadać komendę. Nie jest to tylko jeden zapis, lecz każdy poprzedni również. Nic nie mogę zrobić. Mody też usunęłam i nie pomogło. Czy to przez przedłużoną podróż tak się mogło stać? Co robić
a) Wciśnięcie F1, F2, F1 na klawiaturze.
b) Wybranie opcji: Opcje -> Edytuj miasto w lewym dolnym rogu, a następnie powrót do rodziny.
20. Postanowiłam zrobić reinstalację podstawy, aby wrócić do starszej wersji gry. I tu podczas instalacji wyskakuje mi błąd CRC, płyta nie jest porysowana
Sky Fits Heaven