I nie nastawiaj się na więcej. Trzeba sobie wbić do głowy - wszystkie dodatki takie będą. Lepiej więc korzystać z tego, że na razie jest dobrze, zamiast psioczyć na czwórkęGamerTR9 pisze:W porównaniu z takimi dodatkami do 3 to jest bardo ubogo. Jak wszystkie w tej części...
Miejskie życie - Pogaduszki
Re: Miejskie życie - Pogaduszki
Nie nastawiam się na więcej ale to absurd, że chcą oni za te dodatki więcej kasy niż za te do 3, chociaż dają o wiele mniej. Miejskie Życie powinno być w normalnej cenie za góra 60 zł a nie 2 razy więcej.Simwood pisze:I nie nastawiaj się na więcej. Trzeba sobie wbić do głowy - wszystkie dodatki takie będą. Lepiej więc korzystać z tego, że na razie jest dobrze, zamiast psioczyć na czwórkęGamerTR9 pisze:W porównaniu z takimi dodatkami do 3 to jest bardo ubogo. Jak wszystkie w tej części...
To spełnią się pewnego dnia
I świt nie przerwie moich marzeń
A potem się okaże,
Że dobry mój sen wiecznie trwa.
. . .
To takie troche na siłę wmawianie sobie, że wszystko jest dobrze i lepiej nie mówić co się komu nie podoba bo jest trochę lepiej niż było, a może być gorzej. Trzeba wbić sobie do głowy, że nam się podoba i ignorować inne odczucia.
Oczywiście co kto woli, ale tak odbieram tę wypowiedź. Po gameplay'ach stwierdzam, że ten dodatek nie odbiega jakoś jakościowo od Spotkajmy Się.
Oczywiście co kto woli, ale tak odbieram tę wypowiedź. Po gameplay'ach stwierdzam, że ten dodatek nie odbiega jakoś jakościowo od Spotkajmy Się.
Ostatnio zmieniony 27 lis 2016, 16:43 przez ollie, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam Spotkajmy się więc nie mogę porównać ale na filmikach to wszystko lepiej wygląda niż w gameplayu niestety.
A potem się okaże,
. . .
- Wafl Koons
- Renciści
- Wybitny Architekt
Ziomy powiedzcie mi, jak wygląda udostępnianie takiego apartamentu / penthouse'u w Galerii? Udostępniają inni? Jak wyglądają te automatyczne zdjęcia co gra sama robi do Galerii?
Nie da się udostępnić całego apartamentu, można tylko pokoje ale wtedy sa one bez okieni drzwi wejściowych.
A potem się okaże,
. . .
- Wafl Koons
- Renciści
- Wybitny Architekt
Głupota.GamerTR9 pisze:Nie da się udostępnić całego apartamentu, można tylko pokoje ale wtedy sa one bez okieni drzwi wejściowych.
Za to penthousy są udostępniane jako normalne domy, bo na szczycie wieżowców znajdują się zwykłe działki, na których możesz postawić dowolną parcelę z Galerii.
Na Originie promocja świąteczna - Miejskie życie za niecałe 60 zł!
https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/ ... ity-living
https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/ ... ity-living
Ja nie wiem po cholerę oni robią te cygańskie wzorki niczym z cyrku Chyba żadnego łacha z dodatku nie ubrałam przez te debilne wzorki..
Tak samo te witraże w dzielnicy z mostem. Robią jakieś cyrki dla dzieci, kryste 12 latki w dzisiejszych czasach to robią to o czym my w ich wieku nawet nie myśleliśmy, a oni się bawią w kolorowanie..
Strasznie, ale to strasznie mnie teraz nie podoba się, że nie możemy sami budować apartmentów. Jak widać moda na to nie da się zrobić..
Penthousy to nie dla mnie, gram tylko w małych domach, więc w nowym mieście mam tyle do zamieszkania co nic
Tak samo te witraże w dzielnicy z mostem. Robią jakieś cyrki dla dzieci, kryste 12 latki w dzisiejszych czasach to robią to o czym my w ich wieku nawet nie myśleliśmy, a oni się bawią w kolorowanie..
Strasznie, ale to strasznie mnie teraz nie podoba się, że nie możemy sami budować apartmentów. Jak widać moda na to nie da się zrobić..
Penthousy to nie dla mnie, gram tylko w małych domach, więc w nowym mieście mam tyle do zamieszkania co nic
Sky Fits Heaven
- Niebezpieczny
Nie, nasz Sim wychodzi o tej 20 na miasto jak do pracy czy szkoły. Nie możemy nim sterować, później jak wraca dostaje odpowiedni nastrójnikmeggie94 pisze:A ja nie do końca ogarniam te komunikaty. Simka pisze do mojej smsa, że o 20 jakaś opera. Wszystko fajnie, ale ok. Atej 20 to ja muszę ją zaprosić na miasto no i nie wspominając o tym, że nie ma żadnej opery. To samo z cyrkiem i z jakąś tajemną podziemną imprezą. Czyli to taki pic na wodę te smsy?
Uwielbiam elektroniczny sedes! Ciekawe nawiązanie do TS1
meggie94 pisze:A powiedzcie mi, czy jak moi simowie zamieszkają w innym mieście to i tak będą nadal dostawać informacje o trwającym festiwalu?
Tak, w każdej otoczeniu wyskakuje taki sam komunikat o rozpoczętym festiwalu.
Czy Wasi sąsiedzi również codziennie narzekają na hałas w waszym mieszkaniu, nawet gdy sprzęt grający jest wyłączony? Okropnie mnie to denerwuje, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że mieszkam w dość dobrej dzielnicy... (tej, gdzie jest galeria sztuki)
Mam tak samo, ale gorzej jak sami hałasują i spać nie dają.książę pisze:Czy Wasi sąsiedzi również codziennie narzekają na hałas w waszym mieszkaniu, nawet gdy sprzęt grający jest wyłączony? Okropnie mnie to denerwuje, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że mieszkam w dość dobrej dzielnicy... (tej, gdzie jest galeria sztuki)
Dodatek mi się podoba, dużo mebli i różnych fajnych rzeczy dali. Fryzury i ciuchy też mi się podobają. Póki co byłam tylko simka na festiwalu harców i czegoś tam jeszcze. Mam w planach przetestowanie nowej aspiracji oraz nowych karier.
Na razie to jestem zadowolona z tego dodatku.
Na razie to jestem zadowolona z tego dodatku.
Miejskie życie - Pogaduszki
No nie mogę tego przeboleć że nie możemy budować swoich apartamentów.
Połowa które doszły jest okropna, wielka. Każde mieszkanie muszę zmieniać, zmniejszać.
I nawet moda chyba na to się nie da zrobić
Połowa które doszły jest okropna, wielka. Każde mieszkanie muszę zmieniać, zmniejszać.
I nawet moda chyba na to się nie da zrobić
Sky Fits Heaven