Salka ma za duże oczy, wygląda jak kosmitka xD Z kolei usta mogłaby mieć trochę większe.
Niedaś też troszkę oczy za duże i zbyt blisko siebie, poza tym całkiem spoko. Niestety nie czytałam książki i nie znam tych bohaterów :/
"Czwórkowi" Simowie Ciotki
The Sims 4
A skomentuję, jak już wejdę na forum raz na ruski rok w przerwie w pracy
Albina - zbyt biała, zbyt jasna, ta dziewczyna potrzebuje nieco koloru!
Dominik, Marika i Profesora, ładne odwzorowania Twoich Simów z TS2, pamiętam ich w programach Guukiego.
Co do Salki i Adama nie mam zdania, nie czytałam książek.
Albina - zbyt biała, zbyt jasna, ta dziewczyna potrzebuje nieco koloru!
Dominik, Marika i Profesora, ładne odwzorowania Twoich Simów z TS2, pamiętam ich w programach Guukiego.
Co do Salki i Adama nie mam zdania, nie czytałam książek.
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
Zaprezentuję dzisiaj małżeństwo, które już od jakiegoś czasu siedzi w mojej czwórkowej Bibliotece, ale dopiero dziś miałam czas ich udostępnić. Jeśli oglądacie na YouTube kanał Merty i jej rozgrywki, na pewno znacie jedynkowego Dekstera i jego żonę, Franię. Pokusiłam się o ich odtworzenie w czwóreczce.
Dekster Magwiazd
Aspiracja: Czarowanie
Cechy charakteru: szybko się uczy, niechlujny, materialista, zadufany w sobie ( w końcu gwiazda, prawda? )
Frania Magwiazd
Aspiracja: Simka renesansu
Cechy charakteru: szybko się uczy, śmiała, ambitna, kreatywna (bo ciągle katuje tę sztalugę ).
Wrzuciłam ich do Galerii jako rodzinę, stad jeden link do pobrania.
Frania jest policjantką, Dekster zaś rozkapryszoną gwiazdą, czyli aktorem, jak u Merty. Tylko nie dam głowy, czy ja w końcu nimi grałam i ustawiłam im te kariery
Jednocześnie przypominam, że są to MOJE WERSJE Simów stworzonych w TS1 przez Mertę, a nie Simowie stworzeni przez Mertę w TS4, jeśli ktoś ma problem
DEKSTER I FRANIA MAGWIAZD - POBIERZ
Miłego pobierania i grania
Dekster Magwiazd
Aspiracja: Czarowanie
Cechy charakteru: szybko się uczy, niechlujny, materialista, zadufany w sobie ( w końcu gwiazda, prawda? )
Frania Magwiazd
Aspiracja: Simka renesansu
Cechy charakteru: szybko się uczy, śmiała, ambitna, kreatywna (bo ciągle katuje tę sztalugę ).
Wrzuciłam ich do Galerii jako rodzinę, stad jeden link do pobrania.
Frania jest policjantką, Dekster zaś rozkapryszoną gwiazdą, czyli aktorem, jak u Merty. Tylko nie dam głowy, czy ja w końcu nimi grałam i ustawiłam im te kariery
Jednocześnie przypominam, że są to MOJE WERSJE Simów stworzonych w TS1 przez Mertę, a nie Simowie stworzeni przez Mertę w TS4, jeśli ktoś ma problem
Miłego pobierania i grania
JOANNA CHMIELEWSKA - 2.04.1932 - 7.10.2013
MARGIT SANDEMO - 23.04.1924 - 1.09.2018
MACIEJ PAROWSKI - 27.12.1946 - 02.06.2019
MAJA LIDIA KOSSAKOWSKA - 27.02.1972 - 23.05.2022
No ładni, ładni... chociaż serii Merty nie oglądałam. Przetestuję może... kiedyś.