Lenna, to pomarańczowe wnętrze aż kipi gorącymi wakacjami! Latarnia w porządku, niezła graciarnia w środku. Shattered, prosta bryła. Kojarzy mi się z typowym polskim domem. Kuchnia jakby za szara, mało przytulna.
Oooo, zajrzałam tu z ciekawości. Też mam ten domek umeblowany. Mieszka tam Gordon Papużka z mężem Morgynem Ember i synem Grimem. Widzę, że usunąłeś ścianę pomiędzy kuchnią, a salonem. Ciekawy pomysł. Ja ją zachowałam. Nie ingerowałam zbytnio. Za to dobudowałam niedawno piętro i miejsce na schody, bo Grim nie miał pokoju. Malutki ten domek i ciężko zrobić zdjęcia... To połączenie kuchni z salonem u Ciebie to rzeczywiście niegłupi pomysł.
A poniżej świąteczny pokój, który miał być częścią domu który zaczęłam w 2017 i nigdy nie skończyłam Miałam pokazać jak skończę ale prawdopodobnie nigdy to nie nastąpi XD
Nie jest to moj styl, ale wyglada wedlug mojej opinii calkiem przyzwoicie z zewnatrz. Moglbys dac wiecej zdjec ze srodka Nie podoba mi sie stolik pod telewizorem. Ale poza tym bardzo ciekawie wyglada z tego co wrzuciles.
Wersja rustykalna bardziej mi się podoba, ma duszę, no może nie licząc tej okropnej lampy z kija. Wariant loftowy jest poprawny, ale moim zdaniem brakuje mu pazura.