Jak najbardziej da się podmienić lokaja na własnego, jeśli mnie się coś w grze chrzani i nagle wysyła do mojej rodzinki innego niż Derek lokaja (a tak robi po jakichś aktualizacjach i innych instalacjach), po prostu gdy przychodzi nowy lokaj, wpisuję testingcheats, klikam na lokaju i wybieram modyfikację w CAS. Dodaję Dereka zapisanego w mojej Bibliotece do otwartej w ten sposób rodziny lokaja i usuwam tego nowego, aż zostaje sam Derek. I kończę edycję. Nowego lokaja zastępuje Derek. Zrobione. A Alfreda mogę Ci udostępnić w Galerii, jeśli chceszGalcia pisze: Alfredo jest cudowny, wygląda jak idealny lokaj. Da się jakoś podmienić wygenerowanego lokaja na własnego sima? Trafiła mi się nieśmiertelna kobita i nie wiem jak się jej pozbyć.
Rynek HOB. Po prawej Indra gdzieś lezie.
Łukaszek urządził sobie biuro w kuchni. Ma komputer w sypialni. Ma studio w piwnicy. To nie, najlepiej siedzi się z lapkiem w kuchni Coś jak z tym kotem, co śpi gdzie popadnie mimo posiadania kilku posłań i drapako-domku.
Fotka z tego innego zapisu gry, inną rodziną, u której jest środek lata.
I Zadecka z CAS.
Najzabawniejsze jest to, że ona ma wszędzie, w każdej kategorii ustawiony ten sam strój, może tylko poza workowatą koszula nocną, granatowym dresem jako ubiorem sportowym i jakąś koszmarną sukienką jako strojem do pływania. Wizytowy i zimowy różnią się jedynie kolorem.
Na pierwszym planie Derek udaje wzorowego lokaja, z tyłu chaos gotowania.