Uruchomienie niemożliwe
Re: Uruchomienie niemożliwe
Spróbuj, może zadziała.
To może reinstalka systemu?
A i próbowałeś na nowym folderze? To zazwyczaj działa XDDD
A i próbowałeś na nowym folderze? To zazwyczaj działa XDDD
Zainstalować na nowym folderze, czy co? Jeśli znowu miałbym to reinstalować to ja dziękuje XDDD
Nie, zmieniasz nazwę Electronic Arts na np. Electronic Arts1, albo coś w tym stylu i uruchamiasz grę.
Okej spróbuje choć wątpie że to coś da.
EDIT: Zmienienie nazwy na Electronic Arts1 ani The Sims 41 nic nie dało
EDIT: Zmienienie nazwy na Electronic Arts1 ani The Sims 41 nic nie dało
Reinstalując grę usunąłeś wszystkie pozostałości po grze? Nie chodzi mi o folder w dokumentach.
Więc nie wykonałeś pełnej reinstalacji i zostały gdzieś resztki po grze. Niestety musisz spróbować przeinstalować grę jeszcze raz, może tu jest problem. Pozostałości pewnie zostały w dysk z zainstalowaną grą> Pliki programów> Origin Games> The sims 4. Po odinstalowaniu gry użyj CCleanera.
- Stara-Raszpla
zaczniemy od poaczatku :
Jesli uruchomisz gre w taki sposob : wchodzisz do folderu gry ( moze byc skrot na pulpicie)
PPM -> uruchom z procesorem graficznym -> Nvidia
to problem tez wystepuje ?
Jesli uruchomisz gre w taki sposob : wchodzisz do folderu gry ( moze byc skrot na pulpicie)
PPM -> uruchom z procesorem graficznym -> Nvidia
to problem tez wystepuje ?
Na forum od: 18.04.2007
--------------------------
Mój sprzęt:
MacBook Pro 16" Retina. i7 2.6GHz/32GB/1TB/AMD Radeon Pro 5500M
oraz stacjonarka:
Intel i7-10700K 3.80Ghz | 32 GB | 1TB | GF 2080Ti
Moj simblr:
https://stararaszpla.tumblr.com
--------------------------
Mój sprzęt:
MacBook Pro 16" Retina. i7 2.6GHz/32GB/1TB/AMD Radeon Pro 5500M
oraz stacjonarka:
Intel i7-10700K 3.80Ghz | 32 GB | 1TB | GF 2080Ti
Moj simblr:
https://stararaszpla.tumblr.com
-
- Zbanowani
Mam pomysł - wejdź w plik mods, poszukaj plików packages, które ważą 0kb - są to pliki uszkodzone, które niszczą grę.
Noo od zepsucia minął już prawie miesiąc i simsiory nadal zepsute.. Dwie aktualizacje były i nic nie naprawiły.. Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł żeby to naprawić?
Wyłącz Origin w grze. W niektórych grach wykorzystujących Origin, wyłączenie go rozwiązuje problem. Nie wiem jak to działa
Origin -> Ustawienia aplikacji -> Origin w grze -> odznacz "Włącz origin w grze"
W Origin kliknij prawym na okładkę The Sims 4 i opcję Napraw Grę. Może to coś da?
No ja nie wierze! The Sims 4 mi już działa! Pomogło wyłączenie Origina w grze. Jesteście niesamowici, wielkie dzięki za pomoc!