Sim Brother TWIST
Zagłosuj na ulubionego TWISTA tej edycji
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
Re: Sim Brother TWIST
Obejrzałam. Fajnie, że się wyrobiłeś z odcinkiem na ostatni dzień roku
Działo się, oj działo.
Zadanie fajne, twist w twiście. Ale Tanisha musiała bardzo się kryć - jednak dobrze, że jej się udało.
Xavier i jego chrapanie - znam ten ból, mieszkam z ojcem, który chrapie jak niedźwiedź. nieważne, że śpi w pokoju po drugiej stronie korytarza - chrapie tak głośno, że przez dwoje zamkniętych drzwi słychać. Więc rozumiem oburzenie Tysona.
No, to Vanessa i Daisy wpadły, Tanisha wszystko słyszała.
Fajna akcja - Tyson i Vanessa najpierw się przytulają, w następnej chwili się żrą
No i Daisy pokazuje, jaka jest "uprzejma".
Ronny mnie rozwaliła tekstem o bluzce.
Fajnie, że jeszcze trochę zwyciężczynie w domu pobędą, nieważne, że mieszkańcy nie mają o tym pojęcia
Czekam na kolejny odcinek, już w nowym roku.
Działo się, oj działo.
Zadanie fajne, twist w twiście. Ale Tanisha musiała bardzo się kryć - jednak dobrze, że jej się udało.
Xavier i jego chrapanie - znam ten ból, mieszkam z ojcem, który chrapie jak niedźwiedź. nieważne, że śpi w pokoju po drugiej stronie korytarza - chrapie tak głośno, że przez dwoje zamkniętych drzwi słychać. Więc rozumiem oburzenie Tysona.
No, to Vanessa i Daisy wpadły, Tanisha wszystko słyszała.
Fajna akcja - Tyson i Vanessa najpierw się przytulają, w następnej chwili się żrą
No i Daisy pokazuje, jaka jest "uprzejma".
Ronny mnie rozwaliła tekstem o bluzce.
Fajnie, że jeszcze trochę zwyciężczynie w domu pobędą, nieważne, że mieszkańcy nie mają o tym pojęcia
Czekam na kolejny odcinek, już w nowym roku.
JOANNA CHMIELEWSKA - 2.04.1932 - 7.10.2013
MARGIT SANDEMO - 23.04.1924 - 1.09.2018
MACIEJ PAROWSKI - 27.12.1946 - 02.06.2019
MAJA LIDIA KOSSAKOWSKA - 27.02.1972 - 23.05.2022
Hah Xavier i jego chrapanie XD. Tanisha podjęła dobrą decyzję jeśli chodzi o nominowanych. Zadanie bardzo fajnie się oglądało mimo iż były to tylko pytania. Vanessa i Tyson... normalnie nwm druga para po Connie i Edwardzie. Jestem ciekaw czy się poradzą w kolejnym odcinku. Daisy jak zwykle wredna. A myślałem ze po tym jak sie przytulila do Xaviera trochę się zmieni, ale na razie nic na to nie wskazuje,Iecz czuję że nie odpadnie Shawn.. on jest moim faworytem jak i Tanisha. Czekam tylko na to jak Tanisha będzie musiała w jaki kolwiek sposób oddać swój immunitet.
Odcinek jest naprawdę super i oby kolejny odcinek nie został przeniesiony z powodu usterki xd. Ale widać różnicę niż jak wcześniej. Powodzenia w kolejnych epizodach.
Odcinek jest naprawdę super i oby kolejny odcinek nie został przeniesiony z powodu usterki xd. Ale widać różnicę niż jak wcześniej. Powodzenia w kolejnych epizodach.
Ciekawy pomysł na zadanie i tą kopalnianą scenografię
Daisy jak zwykle przemiła i urocza Myślę, że każdy na miejscu Tanishy by ją wybrał. Nominowałbym też Xaviera - za to chrapanie!
Tyson może faktycznie wypowiedział się trochę niefortunnie, ale w sumie sparafrazował jedynie wcześniejsze słowa Vanessy. Tylko kobieta mogła tak na to zareagować
Chyba nadrobię sobie całą edycję, w której była Ronny, jest przegenialna!
Daisy jak zwykle przemiła i urocza Myślę, że każdy na miejscu Tanishy by ją wybrał. Nominowałbym też Xaviera - za to chrapanie!
Tyson może faktycznie wypowiedział się trochę niefortunnie, ale w sumie sparafrazował jedynie wcześniejsze słowa Vanessy. Tylko kobieta mogła tak na to zareagować
Chyba nadrobię sobie całą edycję, w której była Ronny, jest przegenialna!
O matko, ale Xavier chrapie
Hahaha, Ronny jest niemożliwa
Ciekawe zadanie z pytaniami, dzięki temu mogliśmy dowidzieć się, co nie co
No popatrz, Tanisha wyeliminować chce babeczki, pewnie przez to, że ją obgadywały…
Zagłosowane
Hahaha, Ronny jest niemożliwa
Ciekawe zadanie z pytaniami, dzięki temu mogliśmy dowidzieć się, co nie co
No popatrz, Tanisha wyeliminować chce babeczki, pewnie przez to, że ją obgadywały…
Zagłosowane
Ucichło troszkę. XD. Są jakieś nowinki dotyczące zadania, uczestników czy ogólnie programu?
Na razie mam tylko minutę, ten wstęp jak Hugo w studiu gada. Dziś urządziłem dom na zadanie zakupowe. Zdradzę, że musiałem użyć przekonwertowanych do TS3 obiektów z TS4. Mam nadzieję wyrobić się na przyszłą niedzielę.
Głosowanie na zwyciężczynię, która wyeliminuje kolejnego mieszkańca, zostało zakończone!
Dziękuję za wszystkie 224 głosy.
Eliminacji dokona autor wybranej przez Was zwyciężczyni. W przypadku wyboru Diny i Niny, których autorem jest Maxis/EA, eliminacji w ich imieniu dokona pierwsza osoba, która się do mnie zgłosi na PW. Nominowani są: Daisy, Tyson, Vanessa.
Pozdrawiam.
Dziękuję za wszystkie 224 głosy.
Eliminacji dokona autor wybranej przez Was zwyciężczyni. W przypadku wyboru Diny i Niny, których autorem jest Maxis/EA, eliminacji w ich imieniu dokona pierwsza osoba, która się do mnie zgłosi na PW. Nominowani są: Daisy, Tyson, Vanessa.
Pozdrawiam.
Uuu już się nie mogę doczekać. Oby pojawił się jak najszybcie.
PS. Sorki dla tych co gdy zobaczyli nowy post mieli nadzieję ze Guuki dodał odcinek xD
PS. Sorki dla tych co gdy zobaczyli nowy post mieli nadzieję ze Guuki dodał odcinek xD
W ramach zadania zakupowego mieszkańcy muszą zdobywać sprawnościowe odznaki skautów.
Na żywo odpada kolejny uczestnik, wyeliminowany przez którąś ze zwyciężczyń poprzednich edycji.
> zapraszam na pierwszą stronę tego tematu <
LaToya rozmawia z małżeństwem piratów z Barnacle Bay o wydarzeniach w programie.
Derrick spotyka się z niewybranymi przez widzów zwyciężczyniami i zadaje im ciekawe pytania.
> zapraszam na pierwszą stronę tego tematu <
Miłego oglądania.
Świetny odcinek. Ciągle mnie szokujesz, ten program jest na hiper wysokim poziomie. niesamowite...
Wow, kolejny świetny odcinek, jak zwykle wykonany na wysokim poziomie
[spoiler]Nie spodziewałem się ,że odpadnie Tyson. Stawiałem na Vanessę , bo jest najmniej ciekawa [/spoiler]
[spoiler]Nie spodziewałem się ,że odpadnie Tyson. Stawiałem na Vanessę , bo jest najmniej ciekawa [/spoiler]
and he's blueeee
Ciekawe czy jak w następnej edycji będzie 7 facetów i 1 babka, to czy ta babka wygra? Pewnie, że tak.
Mam jedno poważne zastrzeżenie co do EXTRA. Dziennikarze unikają zadawania pytań "czy", "jak" itp. Przejrzyj sobie parę wywiadów. Ma to charakter rozmowy bardziej Jednakże mogłeś tego nie wiedzieć.
Mam jedno poważne zastrzeżenie co do EXTRA. Dziennikarze unikają zadawania pytań "czy", "jak" itp. Przejrzyj sobie parę wywiadów. Ma to charakter rozmowy bardziej Jednakże mogłeś tego nie wiedzieć.
Bo Cyrax tańczyć chce!
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
Super się oglądało, jak zwykle
Zadanie biwakowe świetne, doskonale uchwyciłeś atmosferę obozu, i widzę wykorzystane konwersje z TS4 w tym zadaniu. Też je pobrałam Jakoś tak od razu mnie się zachciało z powrotem do harcerstwa
I widzę, że mieszkańcy doskonale sobie jak na razie z tym zadaniem radzą, dwie odznaki zdobyte, czyli ż trochę kasy na zakupy już wpadnie
Tekst o sprzątaniu.
Stroje skautów super
No i siostrzyczki Kaliente musiały się pobić
Co do eliminacji - dobrze obstawiałam, że odpadnie ten, kto odpadł, choć niespodzianką było dla mnie to, która z pań zwyciężczyń dokonała eliminacji. I ten żal do Tanishy... i to wyjście bez prawdziwego pożegnania.
Wydanie EXTRA też dobre. Goście fajni, podpisy przy nazwiskach jeszcze lepsze, no i oczywiście mój ulubieniec Derrick mnie rozwalił.
Czekam na kolejny odcinek
Zadanie biwakowe świetne, doskonale uchwyciłeś atmosferę obozu, i widzę wykorzystane konwersje z TS4 w tym zadaniu. Też je pobrałam Jakoś tak od razu mnie się zachciało z powrotem do harcerstwa
I widzę, że mieszkańcy doskonale sobie jak na razie z tym zadaniem radzą, dwie odznaki zdobyte, czyli ż trochę kasy na zakupy już wpadnie
Tekst o sprzątaniu.
Stroje skautów super
No i siostrzyczki Kaliente musiały się pobić
Co do eliminacji - dobrze obstawiałam, że odpadnie ten, kto odpadł, choć niespodzianką było dla mnie to, która z pań zwyciężczyń dokonała eliminacji. I ten żal do Tanishy... i to wyjście bez prawdziwego pożegnania.
Wydanie EXTRA też dobre. Goście fajni, podpisy przy nazwiskach jeszcze lepsze, no i oczywiście mój ulubieniec Derrick mnie rozwalił.
Czekam na kolejny odcinek
MAJA LIDIA KOSSAKOWSKA - 27.02.1972 - 23.05.2022
Super odcinek! Mega podobało mi się zadanie zakupowe, i te odznaki <3
Tekst odcinka "Dina tak się nabzdryngoliła"
A i zadanie Tysona, super, że wziąłeś takie bardziej popularne piosenki, tylko tej pierwszej nie rozpoznałem
Tekst odcinka "Dina tak się nabzdryngoliła"
A i zadanie Tysona, super, że wziąłeś takie bardziej popularne piosenki, tylko tej pierwszej nie rozpoznałem
Jak zwykle mistrzostwo - obejrzałam dwa zaległe odcinki. Mam nadzieje, że nowy komputer Ci dobrze służy
No i to chrapanie Xaviera. I to, że Tanisha usłyszała, jak ją współlokatorki obgadały.
Świetne zadania,a twist po prostu godny mistrzów spisków i intryg, ma podwójne dno albo i potrójne
Fajnie się widzi zwyciężczynie poprzednich edycji. I ten telefon od Simowego Brata, żeby się ciszej zachowywały, bo wszystko słychać A i tak potem, jak się Dina z Niną pobiły, mieszkańcy to usłyszeli
Co do eliminacji - nie żałuję, że odpadł ten, kto odpadł, rola tej osoby w programie nie była aż tak wielka.
Wydanie EXTRA - jak zwykle fajne, a i goście zaproszeni wybrani idealnie.
Derrick <3
Powinieneś, Guuki, tak w ogóle zrobić kiedyś edycję, w której by mieszkańcami zostali prowadzący - na pewno Derrick byłby moim faworytem
No i to chrapanie Xaviera. I to, że Tanisha usłyszała, jak ją współlokatorki obgadały.
Świetne zadania,a twist po prostu godny mistrzów spisków i intryg, ma podwójne dno albo i potrójne
Fajnie się widzi zwyciężczynie poprzednich edycji. I ten telefon od Simowego Brata, żeby się ciszej zachowywały, bo wszystko słychać A i tak potem, jak się Dina z Niną pobiły, mieszkańcy to usłyszeli
Co do eliminacji - nie żałuję, że odpadł ten, kto odpadł, rola tej osoby w programie nie była aż tak wielka.
Wydanie EXTRA - jak zwykle fajne, a i goście zaproszeni wybrani idealnie.
Derrick <3
Powinieneś, Guuki, tak w ogóle zrobić kiedyś edycję, w której by mieszkańcami zostali prowadzący - na pewno Derrick byłby moim faworytem
Narobiłam sobie zaległości z komentowaniem, ale oglądam, oglądam na bieżąco.
[spoiler]Bardzo mnie zdziwiło, że Tanisha nominowała Tysona, niczym sobie na to nie zasłużył, a przez nią tak naprawdę odpadł. Szczerze liczyłam, że odpadnie Vanessa (o Daisy już nie wspominam, bo oczywistym jest, że stanowi najbarwniejszą postać tej edycji i bez niej będzie po prostu nudno ).[/spoiler]
Nowe zadanie zakupowe jest świetne, chociaż trudne. Na razie idzie im podejrzanie dobrze, dlatego wyczuwam w kolejnym odcinku jakieś spektakularne potknięcie.
[spoiler]Bardzo mnie zdziwiło, że Tanisha nominowała Tysona, niczym sobie na to nie zasłużył, a przez nią tak naprawdę odpadł. Szczerze liczyłam, że odpadnie Vanessa (o Daisy już nie wspominam, bo oczywistym jest, że stanowi najbarwniejszą postać tej edycji i bez niej będzie po prostu nudno ).[/spoiler]
Nowe zadanie zakupowe jest świetne, chociaż trudne. Na razie idzie im podejrzanie dobrze, dlatego wyczuwam w kolejnym odcinku jakieś spektakularne potknięcie.
Super wystrój! Biwakowo
Ale Shown się spocił przy tym sprzątaniu, dał z siebie wszystko
Hahahaha, to się siostrzyczki pokłóciły A ten policzek, odgłos do niego? Padłam!
Bardzo fajne zadania były
No cóż, dobrze, że odpadła ta osoba a nie inna
Przyznam, że ta edycja mi się najbardziej podoba, a to dlatego, że tutaj są niespodziewane zwroty akcji, i to jest w tym wszystkim bardzo fajne
Ale Shown się spocił przy tym sprzątaniu, dał z siebie wszystko
Hahahaha, to się siostrzyczki pokłóciły A ten policzek, odgłos do niego? Padłam!
Bardzo fajne zadania były
No cóż, dobrze, że odpadła ta osoba a nie inna
Przyznam, że ta edycja mi się najbardziej podoba, a to dlatego, że tutaj są niespodziewane zwroty akcji, i to jest w tym wszystkim bardzo fajne
Te czwórkowe konwersje świetnie wyglądają w trójkowym świecie, cały wystrój wyszedł Ci świetnie! Stroje też wpłynęły na ten efekt, ale i tak najlepszym smaczkiem była gitara z zadania - stworzyła niepowtarzalną atmosferę
Zdziwiły mnie typy każdej ze zwyciężczyń (choć może nie tyle typy co ich argumentacja). Trochę mi żal mieszkańca, który odpadł, ale w sumie kto inny jest moim faworytem
Małżeństwo piratów z wydania Extra było genialne !
Zdziwiły mnie typy każdej ze zwyciężczyń (choć może nie tyle typy co ich argumentacja). Trochę mi żal mieszkańca, który odpadł, ale w sumie kto inny jest moim faworytem
Małżeństwo piratów z wydania Extra było genialne !
To prawda, przyjmuję krytykę. Wstyd, bo swego czasu należałem do szkolnego koła dziennikarskiego i pamiętam jak pani nam to mówiła właśnie, by nie zaczynać pytań od "czy". Dzięki za przypomnienie.Skeczor pisze:Mam jedno poważne zastrzeżenie co do EXTRA. Dziennikarze unikają zadawania pytań "czy", "jak" itp. Przejrzyj sobie parę wywiadów. Ma to charakter rozmowy bardziej Jednakże mogłeś tego nie wiedzieć.
Justin Bieber - "Sorry", Adele - "Hello", OMI - "Cheerleader".Eq pisze:A i zadanie Tysona, super, że wziąłeś takie bardziej popularne piosenki, tylko tej pierwszej nie rozpoznałem
Dziękuję za wszystkie komentarze!
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
Aż to szop jeden. I naświni im nieźle
No, jestem ciekawa ciągu dalszego zadania
No, jestem ciekawa ciągu dalszego zadania