To i ja się wypowiem.
Nazwa dodatku 'Spotkajmy Się" to przecież brak kreatywności. Taka nazwa nawet nie zachęca, brzmi co najwyżej jak nazwa akcesoriów imprezowych, a nie dodatku. No bo sorry, mój sim się może spotkać z drugim simem i bez tego dodatku.
W poprzednich częściach nazwy były bardziej takie... zachęcające [?], a "Spotkajmy Się"? Sorry, ani nie zachęca, ani nie mówi dokładnie czego można się spodziewać po dodatku. A ktoś nieobeznany jeszcze pomyśli, że to kolejne akcesoria czy pakiet rozrywki...
Zwiastun mało mówi, więc liczę, że rzeczywistość pokaże, że dodatek jest warty uwagi. Miasteczko jest bardzo ładne, ale jednakże jak na dodatek o imprezach spodziewałbym się dużego miasta z wieżowcami, różnymi barami, dyskotekami... Po prostu miasto ładne, ale mało wpisujące się w klimat dodatku. Bo jednak liczę, że pojawią się kiedyś w tej części bloki, kamienice rodem z The Sims 2 i szkoda, że nie w tym dodatku. No trudno, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma - w tym przypadku chociaż ładną okolicę. xD Na zwiastunie widać sima grającego na ulicy - liczę, że to grajek uliczny - byłoby super! Co do lokali - w sumie w podstawie już jeden bar był, więc wydaje mi się, że dodadzą tylko nowe i parę nowych opcji... I liczę, że nie będzie pustek jak w The Sims 3.
Pływanie w jeziorze jest świetne *_* fajnie, że dojdzie, choć bardziej pasuje do dodatku o podróżach... Możliwość robienia ognisk - super! <3 Nowe tańce - też super! Na zwiastunie w takiej dużej szafie przebiera się simka, a inne mówią jak wygląda. Czyżby sklep z ubraniami? Byłoby fajnie! Ale teraz pytanie, czemu dalej nie ma samochodów (które pasowałby na taki dodatek), jakiś muzeów, galerii sztuki... Przecież spotykać się nie trzeba tylko na imprezach... Zresztą zwiastun mówi, że w dodatku chodzi tylko o imprezy w większości i parę dodatkowych opcji - które są zlepkiem opcji z innych dodatków z pozostałych części. Nie zauważyłem by było coś nowego, czego nie było wcześniej. Czyli w sumie, jak powiedział gdzieś wyżej Smisiu, połączyli parę opcji z innych dodatków, wymyślili dodanie nowych barów (choć bar mamy w podstawie) i tyle, jest dodatek! A do czego chcą fani od premiery gry to nawet nie dodają w aktualizacjach - no bo po co. xD I jak wspomniałem nazwa dodatku - no ja Was proszę, jak dodatek o imprezach to rozumiem coś z imprezowaniem, nocnym życiem itp. bo spotkać się to można wszędzie i jest to od podstawy.
Póki co średnio mi się podoba, czekam na więcej informacji to może będę bardziej na "tak". Jak na razie, to dla mnie jest to nic innego jak kilka opcji z różnych dodatków do poprzedniej części, połączone z opcjami z podstawy, może nieco ulepszonymi...