Uruchomienie niemożliwe

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 09 mar 2015, 18:05

Załatwi to mój problem?
Obrazek

Awatar użytkownika
Eq
Renciści
Renciści
Wybitny Reżyser
Wybitny Reżyser
Posty: 745
Rejestracja: 15 gru 2013, 0:21

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Eq » 09 mar 2015, 18:10

Spróbuj, może zadziała.

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 09 mar 2015, 20:04

No tak jak myślałem nic nie pomogło XDD
Obrazek

Awatar użytkownika
Eq
Renciści
Renciści
Wybitny Reżyser
Wybitny Reżyser
Posty: 745
Rejestracja: 15 gru 2013, 0:21

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Eq » 09 mar 2015, 20:13

To może reinstalka systemu?
A i próbowałeś na nowym folderze? To zazwyczaj działa XDDD

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 09 mar 2015, 20:15

Zainstalować na nowym folderze, czy co? Jeśli znowu miałbym to reinstalować to ja dziękuje XDDD
Obrazek

Awatar użytkownika
Eq
Renciści
Renciści
Wybitny Reżyser
Wybitny Reżyser
Posty: 745
Rejestracja: 15 gru 2013, 0:21

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Eq » 09 mar 2015, 20:17

Nie, zmieniasz nazwę Electronic Arts na np. Electronic Arts1, albo coś w tym stylu i uruchamiasz grę.

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 09 mar 2015, 20:22

Okej spróbuje choć wątpie że to coś da.
EDIT: Zmienienie nazwy na Electronic Arts1 ani The Sims 41 nic nie dało ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Szafirek
Posty: 180
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:35

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Szafirek » 09 mar 2015, 21:05

Reinstalując grę usunąłeś wszystkie pozostałości po grze? Nie chodzi mi o folder w dokumentach.
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 09 mar 2015, 21:44

Nie usunąłem nawet folderu...
Obrazek

Awatar użytkownika
Szafirek
Posty: 180
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:35

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Szafirek » 09 mar 2015, 21:56

Więc nie wykonałeś pełnej reinstalacji i zostały gdzieś resztki po grze. Niestety musisz spróbować przeinstalować grę jeszcze raz, może tu jest problem. Pozostałości pewnie zostały w dysk z zainstalowaną grą> Pliki programów> Origin Games> The sims 4. Po odinstalowaniu gry użyj CCleanera.
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 10 mar 2015, 19:02

Znowu męka... Aktualizacja gry też nic nie pomogła.
Obrazek

Awatar użytkownika
Stara-Raszpla
Posty: 1020
Rejestracja: 15 gru 2013, 0:00

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Stara-Raszpla » 10 mar 2015, 21:43

zaczniemy od poaczatku :

Jesli uruchomisz gre w taki sposob : wchodzisz do folderu gry ( moze byc skrot na pulpicie)
PPM -> uruchom z procesorem graficznym -> Nvidia

to problem tez wystepuje ?
Na forum od: 18.04.2007
--------------------------
Mój sprzęt:
Apple MacBook Pro 15" Retina. i7 2.5GHz/16GB/512GB/AMD Radeon R9 M370X w/2GB
oraz
MSI GS65 15"" i7-8750H (6 core) 2.2 / 32GB / 512GB / Nvidia GTX 1070 Max-q - 8GB

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 11 mar 2015, 14:25

Też występuje.
Obrazek

nie dam się pasożytom
Zbanowani
Zbanowani
Posty: 229
Rejestracja: 10 lut 2014, 12:53

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: nie dam się pasożytom » 14 mar 2015, 22:06

Mam pomysł - wejdź w plik mods, poszukaj plików packages, które ważą 0kb - są to pliki uszkodzone, które niszczą grę.

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 15 mar 2015, 11:21

Takowych plików nie znalazłem..
Obrazek

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 26 mar 2015, 19:50

Noo od zepsucia minął już prawie miesiąc i simsiory nadal zepsute.. Dwie aktualizacje były i nic nie naprawiły.. Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł żeby to naprawić? :doge:
Obrazek

Awatar użytkownika
Szafirek
Posty: 180
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:35

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Szafirek » 26 mar 2015, 20:23

Wyłącz Origin w grze. W niektórych grach wykorzystujących Origin, wyłączenie go rozwiązuje problem. Nie wiem jak to działa :doge:
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Sasha
Posty: 299
Rejestracja: 15 gru 2013, 13:48

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Sasha » 26 mar 2015, 20:37

Origin -> Ustawienia aplikacji -> Origin w grze -> odznacz "Włącz origin w grze"

Awatar użytkownika
ollie
Project 4D - zwycięzca
Project 4D - zwycięzca
Posty: 1283
Rejestracja: 15 gru 2013, 20:12

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: ollie » 26 mar 2015, 21:17

W Origin kliknij prawym na okładkę The Sims 4 i opcję Napraw Grę. Może to coś da?
WŁADZA PRÓBUJE UKRYĆ PRAWDE CZWARTA PRZEPOWIEDNIA FATIMSKA SPEŁNIA SIĘ WSZYSTKICH NAS CZEKA ZGUBA DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Dorota Szelągowska na ikonce

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 27 mar 2015, 7:36

No ja nie wierze! The Sims 4 mi już działa! Pomogło wyłączenie Origina w grze. Jesteście niesamowici, wielkie dzięki za pomoc! :)
Obrazek


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości