Problem z rejestracją/kodem The Sims 4

Awatar użytkownika
severuska
Posty: 162
Rejestracja: 23 sty 2015, 10:38

Problem z rejestracją/kodem The Sims 4

Postautor: severuska » 05 mar 2015, 10:58

Witajcie,

Od niedawna zaczęłam testować i grac znowu w 4kę. Dzisiaj podczas włączania gry pojawił mi się komunikat o braku jakiegoś bliku lub błędu - usunęłam pliki CC, zapisy itd, użyłam opcji napraw pliki, ale nic to nie dało - nadal miałam ten sam błąd. Postanowiłam więc odinstalować i zainstalowac grę od początku...i tu zaczynają się schody.
Gra pobrana, zainstalowana wszystko OK, tylko jak włączam przycisk "graj" wyskakuje mi komunikat, że mam zarejestrować grę...która już jest zarejestrowana?
Konto jest OK, bo mam tylko jedne - na nim instalowałam i rejestrowałąm wszystkie simsy, więc czemu teraz każe mi rejestrować grę? Podobno kod jest przypisywany do tego samego konta i jest "zapamietany"? Czyżby podczas czyszenia CCleanerem komputera coś mogło się zepsuć? Nie sądzę, bo wielokrotnie uzywałam tego programu do czyszczenia rejestrów itd, a gra mi działała normalnie :(

Będę wdzięczna za pomoc, bo już nie wiem co mam robić, przecież nie będę kupowała gry po raz drugi...

Awatar użytkownika
Niebezpieczny
Posty: 504
Rejestracja: 05 gru 2014, 23:03

Re: Problem z rejestracją/kodem The Sims 4

Postautor: Niebezpieczny » 05 mar 2015, 12:27

Mam tak samo z moim simcity. Skontaktuj się z pomocą ea na live chacie, może pomogą ^^
Obrazek

Awatar użytkownika
Szafirek
Posty: 180
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:35

Re: Problem z rejestracją/kodem The Sims 4

Postautor: Szafirek » 05 mar 2015, 15:41

Znowu problemy z kodami, Placebo ma rację, skontaktuj się z ea na live chatcie. Pamiętaj, że czat odbywa się po angielsku ;)
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
severuska
Posty: 162
Rejestracja: 23 sty 2015, 10:38

Re: Problem z rejestracją/kodem The Sims 4

Postautor: severuska » 11 mar 2015, 8:50

Ok, dzięki wielkie ;) Spróbuje się do nich "dorwać" - mam nadzieję, że pomogą.
------------------
Na szczęście udało mi się dogadać z EA, wszystko działa i mam nadzieję, że to będzie ostatni raz przy reinstalacji ;)
Temat do zamknięcia, dziękuję :)

Zamknąłem i przeniosłem wątek do rozwiązanych. ~rgx97


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości