Okrest testowy TS4

Awatar użytkownika
diamond5
Scenarzysta
Scenarzysta
Posty: 580
Rejestracja: 09 mar 2014, 17:54

Okrest testowy TS4

Postautor: diamond5 » 24 sty 2015, 10:58

Jak w temacie mam problem z okresem testowym TS4.
Wczoraj sobie pobrałam na Origin ale z racji że nie miałam czasu na granie przełożyłam sobie to na dzisiaj...

Dzisiaj po włączeniu testowej gry takie coś mi wyskoczyło...że niby już wykorzystałam okres testowy? :/

Obrazek

Tyle że ja jeszcze nie grałam...i tu na info jak najedzie się na okładkę gry jest napisane że okres jeszcze nie rozpoczęty...a data dzisiejsza pokazywana to waśnie jak chciałam sobie dzisiaj wejść i zagrać...też zastanawia mnie to 5 godz.hmm czy to z demo ?bo ja tylko z demo korzystałam...

Obrazek

Awatar użytkownika
Szafirek
Posty: 180
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:35

Re: Okrest testowy TS4

Postautor: Szafirek » 24 sty 2015, 13:34

Chyba mają jakieś problemy z tymi okresami testowymi. Nie tylko simsy mają ten problem. Spróbuj przeinstalować Origin.
To 5 godzin jest naliczone z dema ;)
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Larissa
Posty: 384
Rejestracja: 05 sty 2014, 0:08

Re: Okrest testowy TS4

Postautor: Larissa » 24 sty 2015, 14:01

Ja tez tak miałam po pierwszym uruchomieniu gry ale jak sie okazało wtedy padły im serwery i jak już to naprawili, ponownie mogłam grac. Może to chwilowa usterka.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2015, 17:24 przez Larissa, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Szafirek
Posty: 180
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:35

Re: Okrest testowy TS4

Postautor: Szafirek » 24 sty 2015, 16:35

Właśnie włączyłam u siebie okres próbny i wyskakuje dokładnie ten sam komunikat. Jak coś wymyśle to dam rozwiązanie ;)
Edit: Napisałam do pomocy technicznej na livechatcie, konsultant dodał do mojego konta grę ponownie i działa.
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
diamond5
Scenarzysta
Scenarzysta
Posty: 580
Rejestracja: 09 mar 2014, 17:54

Re: Okrest testowy TS4

Postautor: diamond5 » 24 sty 2015, 18:47

Ech jak zwykle zawsze coś musi szwankować...
Jeśli tylko ten sposób jest trafny aby to naprawić to ja sobie daruję...
Odinstalowałam Origin i zainstalowałam na nowo jak można się domyśleć nic to nie dało...spróbuje dezinstalację gry i na nowo ja pobiorę może to coś da...
Ja na chatcie nie mam już ochoty pisać bo i też czasu teraz brak na to...to i tak tylko testowanie gierki przez ileś godzin także sobie podaruje to...

Awatar użytkownika
salberg
Wybitny Reżyser
Wybitny Reżyser
Posty: 806
Rejestracja: 15 gru 2013, 12:44

Re: Okrest testowy TS4

Postautor: salberg » 24 sty 2015, 19:45

Ja mam ten sam problem... :facepalm: Z tym, że mi w ogóle nie udało się włączyć tej gry.

Origin jest taki niezawodny.......

Awatar użytkownika
Szafirek
Posty: 180
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:35

Re: Okrest testowy TS4

Postautor: Szafirek » 24 sty 2015, 19:56

Wydaje mi się, że ostatnio funkcja okres testowy nie działa dla każdej gry. Dzieje się tak już trochę czasu i nadal tego nie naprawili :facepalm:
Cóż, mam w originie jedną sztukę simsów testowych, która działa i jedną, która nie działa.
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
diamond5
Scenarzysta
Scenarzysta
Posty: 580
Rejestracja: 09 mar 2014, 17:54

Re: Okres testowy TS4

Postautor: diamond5 » 26 sty 2015, 21:14

Nic nie musialam robic samo sie odblokowalo :)Na wstepie u mnie wsio pieknie na full ustawienia :)

No coz milo sie gra jesli chodzi o grywalnosc wsio ladnie simy reaguja zwinne sa...ruchy simow takie "prawdziwe"no milo sie nimi gra !tak samo wielozadaniowosc bardzo fajne to...emocje hmm gdyby nie te obrazki w dolnym lewym rogu nie bylyby az tak zauwazalne ale sa i fajnie :) ha simka zazdrosna byla jak jej maz flirtowal :D
Niestety to na tyle bo braki z TS3 zauwazalne(nie bede sie rozpisywac)...wzrost nastolatkow brak malych dzieci a w tym niemowlaki"przyklejone" do kolyski(mialam swoja kolyske zielona i co?pff dziecko przyszlo na swiat w rozowej i ok ale to byl chlopiec i tak musial w tym rozu lezec bo nie moznabylo go przelozyc...ech)ogolnie rysy mlodych simow a doroslych prawie w ogole roznicy nie bylo widac...ekrany ladowania juz moge przebolec bo nie trwaja jakos dlugo...no itp.itd. sami wiecie czego brakuje a co przeszkadza ja juz sie nie bede rozpisywac...aaa sorki jeszcze jedno co razilo me oczy to grafika! jej no takie kreskowkowe to...to niebo ten swiat w oddali? w TS3 to ja sie zachwycam widokami a tu olewam totalnie bo nie ma na co zerkac :/
No coz nie zakupie TS4...szkoda szkoda bo zal mi tych ruchow itp.simow tej wielozadaniowosci...no szkoda...

KasimEdit: Problem rozwiązany to przenoszę do rozwiązanych. ;)


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości