Dawno mnie tu nie było tak na dłużej, przeważnie tylko sprawdzałam czy pojawiło się coś ciekawego w nowych postach i tyle, dzisiaj stwierdziłam, że posprawdzam sobie skórki, czy może coś się pozmieniało, a ustawioną miałam WeClearblue czy jakoś tak.
Pierwszym moim wyborem było Centrum Simów. Szczerze mówiąc nie podoba mi się. Ta ciemna zieleń w moim odczuciu jest okropna i sam fakt, że to zieleń nie sprawia, że od razu kojarzy mi się z simsami. Nagłówek jest moim zdaniem trochę przytłoczony tymi ciemnozielonymi paskami na górze i na dole. Wygląd 'wewnątrz' jakiegoś tematu szczerze mówiąc też mnie za bardzo nie przekonuje. Fakt, zielono, ale to znowu nie ta zieleń.
Potem zobaczyłam WeUniversal i od razu przypadła mi do gustu, fajna, przejrzysta i jedyny mankament to brak simowych kolorów i brat wszystkich odniesień przy nagłówku, które znajdują się na 'Centrum Simów', ale wydaje mi się, że kolor to chyba najmniejszy problem w tym wszystkim, żeby zmienić.
Tak więc zrobiłam sobie małą wizualizację - mój pomysł na WeUniversal:

Ewentualnie zamiast tej zieleni (#6ac520) po bokach nagłówka można by dać jakiś niebieski odnoszący się do napisu. W sumie może nawet wyglądałoby to trochę lepiej.
Taka jest moja opinia, jeżeli chodzi o skórki forum