Ehhhh to niedobrze bo to strasznie wnerwiajace :/ A wiesz może co to za mod i skąd go ściągnąć? Byłabym wdzięczna za pomoc.
Psy i koty - Pogaduszki
Psy i koty - Pogaduszki
"Kocham zwierzęta bo tylko one nie są zakłamane."
Psy i koty - Pogaduszki
Jednak to nie mod a samemu trzeba to naprawić, ale tu jest link:
http://forums.thesims.com/en_US/discuss ... t_16152551
Dzięki temu forum znam LGR za co jestem wdzięczny, bo uweilbiam go oglądać
Dziwne że EA mu nie dało kodu na dodatek tym razem...
No i ma racje że strasznie mało tego wszystkiego, że to się bardziej nadaje na pakiet niż na dodatek. Jakoś mi się wydaje że niektóre poprzednie dodatki były bardziej obszerne?
Dzięki temu forum znam LGR za co jestem wdzięczny, bo uweilbiam go oglądać

Dziwne że EA mu nie dało kodu na dodatek tym razem...
No i ma racje że strasznie mało tego wszystkiego, że to się bardziej nadaje na pakiet niż na dodatek. Jakoś mi się wydaje że niektóre poprzednie dodatki były bardziej obszerne?

Psy i koty - Pogaduszki
Ehhhh po angielsku to ja niewiele rozumiemJhud pisze: ↑14 lis 2017, 3:24Jednak to nie mod a samemu trzeba to naprawić, ale tu jest link:

Psy i koty - Pogaduszki
Paulinx
1. Otwórz konsolę (Ctrl+Shift+C) i wpisz testingcheats on
2. Wpisz w konsoli sims.get_sim_id_by_name imięZwierzaka nazwiskoZwierzaka
3. Zapisz sobie 19-cyfrowy numer, który Ci się pojawił
4. Wpisz w konsoli sims.remove_all_buffs numer

1. Otwórz konsolę (Ctrl+Shift+C) i wpisz testingcheats on
2. Wpisz w konsoli sims.get_sim_id_by_name imięZwierzaka nazwiskoZwierzaka
3. Zapisz sobie 19-cyfrowy numer, który Ci się pojawił
4. Wpisz w konsoli sims.remove_all_buffs numer

Psy i koty - Pogaduszki
Zastanawiam się, czy zwierzaka można postarzyć kodem... 
I czy kuweta oraz transporter to jedynie ozdoby, bo nie mam opcji, żeby uczyć kocię korzystania z kuwety... jest tylko opcja Schowaj do wyposażenia.

I czy kuweta oraz transporter to jedynie ozdoby, bo nie mam opcji, żeby uczyć kocię korzystania z kuwety... jest tylko opcja Schowaj do wyposażenia.
- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
Psy i koty - Pogaduszki
Nie wiem, czy ktoś już o tym wspominał, ale pojawiły się nowe cechy parceli:
Kocia miejscówka,
Psia miejscówka,
Koty mile widziane,
Psy mile widziane,
Sprzyjające siedlisko - opis mówi, że mioty zwierzaków będą większe na parceli z tą cechą,
Teren szkoleniowy dla zwierzaków - pewnie chodzi o doskonałe miejsce na tor przeszkód.
Dopiero wypróbowując klinikę weterynaryjną zauważyłam, że jedne z nowych drzwi to małe drzwiczki dla zwierzaków - tego wcześniej nie było w żadnej odsłonie gry
Kocia miejscówka,
Psia miejscówka,
Koty mile widziane,
Psy mile widziane,
Sprzyjające siedlisko - opis mówi, że mioty zwierzaków będą większe na parceli z tą cechą,
Teren szkoleniowy dla zwierzaków - pewnie chodzi o doskonałe miejsce na tor przeszkód.
Dopiero wypróbowując klinikę weterynaryjną zauważyłam, że jedne z nowych drzwi to małe drzwiczki dla zwierzaków - tego wcześniej nie było w żadnej odsłonie gry

Psy i koty - Pogaduszki
Czy ktoś wie jak wykąpać kota? Nie mam takiej opcji ani na wannie ani na zwierzaku... A kot śmierdzi jak nie powiem co...

Psy i koty - Pogaduszki
Wydaję mi się, że koty same powinny się myć
Ale nie wiem, jak to jest w czwórce.

Psy i koty - Pogaduszki
W realu kotów nie powinno się myć, chyba że się mega czymś upaskudziły, wydaje mi się że w simsach jest to samo (przynajmniej w dwójce i trójce chyba się nie dało?)
Skoro nie ma w ogóle podglądu na potrzeby zwierzaków (co jest mega głupie) może jest jakaś opcja która skłania kota do umycia się czy coś?
Skoro nie ma w ogóle podglądu na potrzeby zwierzaków (co jest mega głupie) może jest jakaś opcja która skłania kota do umycia się czy coś?

- Kapitan Indra
- Główni Administratorzy
- Scenarzysta
- Konserwator
Psy i koty - Pogaduszki
Może kot ma jakąś cechę, że brudas...
Albo nie tyle jest brudny, co ma odrażajkę czy inną chorobę...
A nie da się go zapytać w czym rzecz używając opcji Co się stało? ?
Możliwe też, że można użyć jakiegoś specyfiku od weterynarza do wyczyszczenia kociego futerka
Dopiero grając wczoraj zauważyłam, jaka zabawna jest ta kuweta z pyszczkiem - usuwa kocie kupki laserem w oczach
Albo nie tyle jest brudny, co ma odrażajkę czy inną chorobę...
A nie da się go zapytać w czym rzecz używając opcji Co się stało? ?
Możliwe też, że można użyć jakiegoś specyfiku od weterynarza do wyczyszczenia kociego futerka

Dopiero grając wczoraj zauważyłam, jaka zabawna jest ta kuweta z pyszczkiem - usuwa kocie kupki laserem w oczach

Psy i koty - Pogaduszki
Nie wiem czy to tak jest czy tylko u mnie, że w czasie zabawy z psem piłką (w czasie rzucania piłką), pies biegnie do piłki, staje nad nią i nawet nie schyla głowy po nią, a piłka "czarodziejskim" sposobem pojawia się w pysku, ale ten efekt nie występuje w czasie, gdy nie ma interakcji z simem, tzn. kiedy pies sam bawi się piłką, bierze ją normalnie w pysk schylając głowę. Strasznie denerwują mnie takie braki w animacjach, których w czwórce mnogo i chyba to będzie kolejna? Czy może mam jakiś błąd? 

-
Psy i koty - Pogaduszki
Więc, minęło już trochę czasu odkąd dodatek wyszedł i chciałam zapytać jego posiadaczy: czy uważacie, że był wart wydanych na niego pieniędzy? Czy dał Wam (jak zdecydowana większość dodatków w poprzednich odsłonach TS) frajdę na długie godziny, czy raczej uważacie, że to raczej zwykła zapchajdziura?
- Stara-Raszpla
Psy i koty - Pogaduszki
Moim zdaniem to jedne z lepiej dopracowanych zwierzakow. Całkiem niezle przemyslane. Chociaż mozna bylo pewne rzeczy zrobic lepsze lepiej, to uwazam ze to i tak jest jeden z najbardziej udanych dodatkow
Na forum od: 18.04.2007
--------------------------
Mój komputer:
Procesor: Intel Core i5-3570 3,4 GHz
Grafika: ASUS GF GTX660 2048MB 192bit
RAM : 24GB
oraz
Apple MacBook Pro 15" Retina. i7 2.5GHz/16GB/512GB/AMD Radeon R9 M370X w/2GB
--------------------------
Mój komputer:
Procesor: Intel Core i5-3570 3,4 GHz
Grafika: ASUS GF GTX660 2048MB 192bit
RAM : 24GB
oraz
Apple MacBook Pro 15" Retina. i7 2.5GHz/16GB/512GB/AMD Radeon R9 M370X w/2GB
Psy i koty - Pogaduszki
Zwierzaki trójkowe na pewno lepsze, no ale dodatek na pewno warty zakupu jeżeli dla ciebie zwierzęta w simach są ważne. Kreator zwierzaków jest fajny, profesja weterynarza też... Tory treningowe powróciły.