Lustro weneckie działa jak powinno, ale gdy odwrócimy kamerę na stronę lustra, widać że to okno, gra się zacina i doładowuje się lustro (przynajmniej u mnie)

Dach szpitala

mam dokładnie to samo i straaaaasznie mnie to denerwuje!!Column15 pisze:Mnie w CASie wszystkie CC zmieniły się w ubrania kosmitów. To znaczy tylko te w miniaturce, gdy klikam na nie, pojawia się ten strój, który ściągnąłem. Z fryzurami tak samo - tak jakby ta uniwersalna Simka do pokazywania ubrań była ubrana w kombinezon kosmity. Co ciekawe, jest on ubraniem na całe ciało (tak jak np. suknia), tymczasem inne ubrania na całe ciało pokazują się normalnie. Wie ktoś jak to naprawić? To strasznie irytujące... -_-
Jeśli zasnął, to źle zdiagnozowałeś chorobę i podałeś mu złe leki, więc zemdlał (czyt. usnął na kozetce). Jest tak za każdym razem, jak postawisz złą diagnozę i dasz nie ten lek, którego faktycznie potrzebuje.kubasims pisze:Kariera lekarza jest chyba najbardziej zbugowana. Ciągle Sim chce słuchać lekkiej muzyki, ja mu klikam opcję jedną a on.. idzie słuchać lekkiej muzyki i to cały czas się tak robi! Jeszcze śmieszniejszą sytuację miałem dzisiaj. Wyleczyłem pacjenta po czym on zasnął na kozetce XDDDD
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość