Czytając recenzje jest naprawdę słabo. Może skończy się na tylko jednym dodatku, jak to było z SimCity...

Tymczasem w temacie o oczekiwaniach od dodatków do TS4 większość osób pisała o połączeniu Kariery z trójki i WB z dwójki.Levkoni pisze:Tak jak ktoś wcześniej napisał, ja również uważam, że niepotrzebnie zbili w jeden dodatek 2 różne dodatki które były kiedyś... kariery i biznes.
Pod jakim względem Wymarzone Podróże były najmniej rozbudowane? Mając 3 wielkie okolice zbudowane w różnych stylach? Przypominam, że tu masz 1/20 jednej z tych okolicLevkoni pisze:Poza tym zawsze pierwszy dodatek był najmniej rozbudowany, w każdej części tak byłoWięc mam nadzieję, że kolejne dodatki będą lepsze.
Był nudny do bólu . W nowych okolicach po za zwiedzaniem grobowców nie było praktycznie nic do roboty - brak restauracji , pubów etc. Zwykłe okolice mieszkalne ze specjalną parcelą "grobowca" . W sumie pamiętam że więszkość liczyła że będzie to coś jak the sims 2 bon voyage.. a okazało się czymś o wiele gorszymSebosz pisze:Pod jakim względem Wymarzone Podróże były najmniej rozbudowane? Mając 3 wielkie okolice zbudowane w różnych stylach? Przypominam, że tu masz 1/20 jednej z tych okolicLevkoni pisze:Poza tym zawsze pierwszy dodatek był najmniej rozbudowany, w każdej części tak byłoWięc mam nadzieję, że kolejne dodatki będą lepsze.
Wszyscy traktują ten dodatek jak dodatek o wakacjach. Kiedy to nie miały być wakacje, zupełnie dwie różne tematyki! Jak dla mnie WP to jeden z bardziej dopracowanych dodatków do trójki (trzy przepiękne okolice, mnóstwo grobowców, dodatek wprowadził największą ilość muzyki ze wszystkich oraz ofc nektary)beldor pisze: Był nudny do bólu . W nowych okolicach po za zwiedzaniem grobowców nie było praktycznie nic do roboty - brak restauracji , pubów etc. Zwykłe okolice mieszkalne ze specjalną parcelą "grobowca" . W sumie pamiętam że więszkość liczyła że będzie to coś jak the sims 2 bon voyage.. a okazało się czymś o wiele gorszym
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość