Szkoda tylko, że ubrania dla miłośników teorii spiskowych - czyli ten durszlak na głowę oraz kamizelka z odznakami - nie są normalnie dostępne w CAS, tylko ukryte.
I nie podoba mnie się to, że nazwa
Miłośnik teorii spiskowych jest skrócona do
Miłośnik teorii spis. 
Z pewnością to wina angielskojęzycznego skryptu, w oryginale pewnie taka osoba nazywa się inaczej, krócej, i po naszemu zwyczajnie zabrakło znaków. Ale takie skróty po prostu aż kłują w oczy, wygląda to mało elegancko i mało profesjonalnie

Nie można było nazwać takiego wariata jakoś krócej?

Bardzo fajnie wygląda sekretne laboratorium, te wszystkie porozrzucane dokumenty, w których Sim ryje, te tajemnicze drzwi... Podoba mnie się centrum StrangerVille. Lipa trochę z tym wrakiem samolotu, o który było tyle szumu - to tylko odpowiednio udekorowana parcela, na której mieszka samotny pan. Każdy może sobie taki wrak postawić na parceli, bo jego części są dostępne normalnie w trybie kupowania w kategorii ozdób bodajże. Nie jest raczej z nim związana żadna historia.
Ach, i popróbujcie sobie porozmawiać z Simami zarażonymi ta dziwną chorobą. To właśnie oni mówią za pomocą dziwnych literek, które grupa SimGurus zaprezentowała w tweetach. I miałam już PIĘKNO PIĘKNO PIĘKNO BELLA PIĘKNO PIĘKNO oraz kilka innych "mądrych" wypowiedzi