Boli mnie tylko, że można było lepiej wykorzystać ten temat bo jakoś do stylu boho bardziej pasowałaby mi już maszyna do puszczania baniek i np. nie wiem... stacja do robienia bukietów ;p Ten popcorn i TV to jakoś tak od pyty są.
Akcesoria
Do tej pory w każdym dodatku/pakiecie dzieci są traktowane po macoszemu. Może zbierają siły na dodatek w całości poświęcony dzieciom?Shattered pisze:Szkoda, że pomineli dzieci, dali im tylko 3 czy 4 ubrania. Ale stroje dla simów i simek są świetne..
Meble są takie sobie, nie bardzo pasują do tego, co lubię, ale może kiedyś mnie najdzie na stworzenie jakiegoś baru/sklepu/kawiarni o takiej tematyce, wtedy upchnie się te meble tam.Urzekły mnie filmy, choć zobaczyłem tylko dwa to absolutnie się zakochałem.Opowiadają krótką historię, która może nam przypomnieć filmy jakie sami kiedyś oglądaliśmy na dużym ekranie. Nie ukrywam, że tymi filmikami EA strzeliło sobie w kolano. Pokazując na filmach jaka trzecia generacja jest ładna i dopracowana.
Liczę, że ktoś nagra wszystkie 10 krótkich filmików i wrzuci jako jedno video na yt, chętnie obejrzę.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości