Uruchomienie niemożliwe

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 454
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 09 mar 2015, 18:05

Załatwi to mój problem?
Obrazek

Awatar użytkownika
Eq
Renciści
Renciści
Wybitny Reżyser
Wybitny Reżyser
Posty: 749
Rejestracja: 15 gru 2013, 0:21

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Eq » 09 mar 2015, 18:10

Spróbuj, może zadziała.

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 454
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 09 mar 2015, 20:04

No tak jak myślałem nic nie pomogło XDD
Obrazek

Awatar użytkownika
Eq
Renciści
Renciści
Wybitny Reżyser
Wybitny Reżyser
Posty: 749
Rejestracja: 15 gru 2013, 0:21

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Eq » 09 mar 2015, 20:13

To może reinstalka systemu?
A i próbowałeś na nowym folderze? To zazwyczaj działa XDDD

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 454
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 09 mar 2015, 20:15

Zainstalować na nowym folderze, czy co? Jeśli znowu miałbym to reinstalować to ja dziękuje XDDD
Obrazek

Awatar użytkownika
Eq
Renciści
Renciści
Wybitny Reżyser
Wybitny Reżyser
Posty: 749
Rejestracja: 15 gru 2013, 0:21

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Eq » 09 mar 2015, 20:17

Nie, zmieniasz nazwę Electronic Arts na np. Electronic Arts1, albo coś w tym stylu i uruchamiasz grę.

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 454
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 09 mar 2015, 20:22

Okej spróbuje choć wątpie że to coś da.
EDIT: Zmienienie nazwy na Electronic Arts1 ani The Sims 41 nic nie dało ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Szafirek
Posty: 180
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:35

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Szafirek » 09 mar 2015, 21:05

Reinstalując grę usunąłeś wszystkie pozostałości po grze? Nie chodzi mi o folder w dokumentach.
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 454
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 09 mar 2015, 21:44

Nie usunąłem nawet folderu...
Obrazek

Awatar użytkownika
Szafirek
Posty: 180
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:35

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Szafirek » 09 mar 2015, 21:56

Więc nie wykonałeś pełnej reinstalacji i zostały gdzieś resztki po grze. Niestety musisz spróbować przeinstalować grę jeszcze raz, może tu jest problem. Pozostałości pewnie zostały w dysk z zainstalowaną grą> Pliki programów> Origin Games> The sims 4. Po odinstalowaniu gry użyj CCleanera.
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 454
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 10 mar 2015, 19:02

Znowu męka... Aktualizacja gry też nic nie pomogła.
Obrazek

Awatar użytkownika
Stara-Raszpla
Posty: 869
Rejestracja: 15 gru 2013, 0:00

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Stara-Raszpla » 10 mar 2015, 21:43

zaczniemy od poaczatku :

Jesli uruchomisz gre w taki sposob : wchodzisz do folderu gry ( moze byc skrot na pulpicie)
PPM -> uruchom z procesorem graficznym -> Nvidia

to problem tez wystepuje ?
Na forum od: 18.04.2007
--------------------------
Mój sprzęt:
Apple MacBook Pro 15" Retina. i7 2.5GHz/16GB/512GB/AMD Radeon R9 M370X w/2GB
oraz
MSI GS65 15"" i7-8750H (6 core) 2.2 / 32GB / 512GB / Nvidia GTX 1070 Max-q - 8GB

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 454
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 11 mar 2015, 14:25

Też występuje.
Obrazek

nie dam się pasożytom
Zbanowani
Zbanowani
Posty: 229
Rejestracja: 10 lut 2014, 12:53

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: nie dam się pasożytom » 14 mar 2015, 22:06

Mam pomysł - wejdź w plik mods, poszukaj plików packages, które ważą 0kb - są to pliki uszkodzone, które niszczą grę.

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 454
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 15 mar 2015, 11:21

Takowych plików nie znalazłem..
Obrazek

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 454
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 26 mar 2015, 19:50

Noo od zepsucia minął już prawie miesiąc i simsiory nadal zepsute.. Dwie aktualizacje były i nic nie naprawiły.. Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł żeby to naprawić? :doge:
Obrazek

Awatar użytkownika
Szafirek
Posty: 180
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:35

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Szafirek » 26 mar 2015, 20:23

Wyłącz Origin w grze. W niektórych grach wykorzystujących Origin, wyłączenie go rozwiązuje problem. Nie wiem jak to działa :doge:
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Sasha
Posty: 302
Rejestracja: 15 gru 2013, 13:48

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Sasha » 26 mar 2015, 20:37

Origin -> Ustawienia aplikacji -> Origin w grze -> odznacz "Włącz origin w grze"

Awatar użytkownika
brtk
Project 4D - zwycięzca
Project 4D - zwycięzca
Posty: 1270
Rejestracja: 15 gru 2013, 20:12

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: brtk » 26 mar 2015, 21:17

W Origin kliknij prawym na okładkę The Sims 4 i opcję Napraw Grę. Może to coś da?
Obrazek

avatar z serialu maniac
czego sygnatura tez

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 454
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 27 mar 2015, 7:36

No ja nie wierze! The Sims 4 mi już działa! Pomogło wyłączenie Origina w grze. Jesteście niesamowici, wielkie dzięki za pomoc! :)
Obrazek


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość