Uruchomienie niemożliwe

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 06 mar 2015, 17:22

Obrazek

Jak chce włączyć gre to pojawia mi się takie powiadomienie. Najlepsze jest to ze jeszcze kilka dni temu gra działała soft2 Help!
Obrazek

Awatar użytkownika
Crux
Posty: 251
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:28

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Crux » 06 mar 2015, 17:24

instalowałeś niedawno nowe sterowniki? Czasem aktualizacje zamiast naprawiać psują :v

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 06 mar 2015, 17:25

nie instalowalem nic ostatnio :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Crux
Posty: 251
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:28

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Crux » 06 mar 2015, 17:26

W takim razie może właśnie tych nowych sterowników brakuje?

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 06 mar 2015, 17:27

Gdybym tylko wiedział gdzie to się sprawdza i pobiera...XD Może reset lapka pomoże.
EDIT: Nie pomógł :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Crux
Posty: 251
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:28

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Crux » 06 mar 2015, 17:29

Jaka karta graficzna?

Awatar użytkownika
Niebezpieczny
Posty: 504
Rejestracja: 05 gru 2014, 23:03

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Niebezpieczny » 06 mar 2015, 17:30

Próbowałeś użyć opcji napraw grę przez origin?
Obrazek

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 06 mar 2015, 17:31

Kacper, gdzie to sprawdzić? :D Nie znam się na komputerach kompletnie!
Placebo, tak próbowałem nic nie podziałało.
Obrazek

Awatar użytkownika
Eq
Renciści
Renciści
Wybitny Reżyser
Wybitny Reżyser
Posty: 745
Rejestracja: 15 gru 2013, 0:21

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Eq » 06 mar 2015, 17:32


Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 06 mar 2015, 17:35

Obrazek
Karta graficzna.
Obrazek

Awatar użytkownika
Eq
Renciści
Renciści
Wybitny Reżyser
Wybitny Reżyser
Posty: 745
Rejestracja: 15 gru 2013, 0:21

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Eq » 06 mar 2015, 17:38

Hm...
Musisz sprawdzić, czy karta graficzna od Nvidii się włącza przy 4, jednakże kompletnie nie znam Geforce Experience, więc nie mogę Ci pomóc.

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 06 mar 2015, 19:02

zainstalowanie nowych sterowników nic nie pomogło...
Obrazek

Online
Awatar użytkownika
Kapitan Indra
Główni Administratorzy
Główni Administratorzy
Scenarzysta
Scenarzysta
Konserwator
Konserwator
Posty: 3138
Rejestracja: 30 paź 2013, 19:17

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Kapitan Indra » 06 mar 2015, 23:09

Ja tak miałam, tylko że z "Trójką", kiedy instalowałam nowe sterowniki do NVidii. System krzyczał podobnie, dawał do zrozumienia, że ja nie mam karty graficznej. Pomogło najzwyklejsze przywracanie systemu, przywróciłam sobie do stanu sprzed instalacji sterowników.
Tumb-Indr ^^
LANDGRAABOWIE-PUNKCIKOWIE
ObrazekObrazek
JOANNA CHMIELEWSKA - 2.04.1932 - 7.10.2013
MARGIT SANDEMO - 23.04.1924 - 1.09.2018
MACIEJ PAROWSKI - 27.12.1946 - 02.06.2019

:indra:

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 07 mar 2015, 8:44

Może reinstalka pomoże?
Obrazek

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 07 mar 2015, 18:40

Nie pomogła :C Nie wiem co już mam robić!
Obrazek

Awatar użytkownika
Szafirek
Posty: 180
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:35

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Szafirek » 08 mar 2015, 13:20

Inne gry działają normalnie?
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 08 mar 2015, 14:05

Powiem Ci że nie sprawdzałem, ale z Origina?
EDIT: Wszystkie działają oprócz właśnie 4.
Obrazek

Awatar użytkownika
Szafirek
Posty: 180
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:35

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Szafirek » 08 mar 2015, 16:17

Używasz Nvidia GeForce Experience?
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
bluekuba
Posty: 452
Rejestracja: 06 cze 2014, 16:44

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: bluekuba » 09 mar 2015, 16:55

Tak, używam, mam taki program na laptopie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Szafirek
Posty: 180
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:35

Re: Uruchomienie niemożliwe

Postautor: Szafirek » 09 mar 2015, 17:14

Odinstaluj go, ta cała optymalizacja to nic innego jak zmiana ustawień przez inny program. Ustawić sobie grę można samemu ;)
ObrazekObrazekObrazek


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość