Jak włączyć grę bez Internetu?

Awatar użytkownika
GamerTR9
Posty: 260
Rejestracja: 15 gru 2013, 14:06

Jak włączyć grę bez Internetu?

Postautor: GamerTR9 » 10 wrz 2014, 20:48

Na oficjalnej stronie TS4 w FAQ jest informacja, że gra nie wymaga połączenia z Internetem poza aktywacją. Tylko jak ją włączyć skoro trzeba być zalogowanym w origin? Wiem, że można być offline ale by odpalić samą grę muszę być zalogowanym Origin, więc jak to jest? Jeżeli nie będę mieć Internetu w kompie to nie zagram?
A może, gdy snom zaufam,
To spełnią się pewnego dnia
I świt nie przerwie moich marzeń
A potem się okaże,
Że dobry mój sen wiecznie trwa.


. . .

Awatar użytkownika
rgx97
Renciści
Renciści
Posty: 245
Rejestracja: 28 gru 2013, 19:48

Re: Jak wlaczyć grę bez Internetu?

Postautor: rgx97 » 10 wrz 2014, 20:53

Sprawdź to. Wyłącz Internet, zaloguj się w Origin i włącz grę.
Według mnie wszystko powinno działać.

Awatar użytkownika
GamerTR9
Posty: 260
Rejestracja: 15 gru 2013, 14:06

Re: Jak wlaczyć grę bez Internetu?

Postautor: GamerTR9 » 10 wrz 2014, 20:59

No właśnie nie da się, sprawdzałem. Odłączyłem Internet, klikam ikonę TS4, włącza się Origin, że mam się zalogować. A jak mam to niby zrobić bez Internetu? Bez sensu taka gra :P
A może, gdy snom zaufam,
To spełnią się pewnego dnia
I świt nie przerwie moich marzeń
A potem się okaże,
Że dobry mój sen wiecznie trwa.


. . .

Awatar użytkownika
Jackob
Renciści
Renciści
Archiwista
Archiwista
Fotograf
Fotograf
Posty: 1827
Rejestracja: 15 gru 2013, 0:14

Re: Jak wlaczyć grę bez Internetu?

Postautor: Jackob » 10 wrz 2014, 21:06

Chyba nie ma innej możliwości. :unsure:
W weekend napiszę do pomocy (albo zrób to Ty) ea jak grać w TS4 gdy nie ma się dostępu do internetu. :doge:

Awatar użytkownika
GamerTR9
Posty: 260
Rejestracja: 15 gru 2013, 14:06

Re: Jak wlaczyć grę bez Internetu?

Postautor: GamerTR9 » 10 wrz 2014, 21:08

A poda ktoś maila? Z chęcią to zrobię, bo wychodzi jednak kłamstwo z ich strony.
A może, gdy snom zaufam,
To spełnią się pewnego dnia
I świt nie przerwie moich marzeń
A potem się okaże,
Że dobry mój sen wiecznie trwa.


. . .

Awatar użytkownika
aesthetea
Renciści
Renciści
Posty: 855
Rejestracja: 15 gru 2013, 11:18

Re: Jak wlaczyć grę bez Internetu?

Postautor: aesthetea » 10 wrz 2014, 21:09

Radzę kierować się na czat, najszybciej uzyskamy odpowiedź. :p
http://help.ea.com/en/
Obrazek

Awatar użytkownika
rgx97
Renciści
Renciści
Posty: 245
Rejestracja: 28 gru 2013, 19:48

Re: Jak wlaczyć grę bez Internetu?

Postautor: rgx97 » 10 wrz 2014, 21:10

Przed chwilą to dla was sprawdziłem. Brutalnie odłączyłem kabel od Internetu, zalogowałem się w Origin (tryb offline) a następnie z biblioteki wybrałem The Sims 4. Wszystko działało bez zarzutu. Nie ma zatem problemów z graniem bez Internetu. Zróbcie to samo i sami sprawdźcie.

Awatar użytkownika
GamerTR9
Posty: 260
Rejestracja: 15 gru 2013, 14:06

Re: Jak wlaczyć grę bez Internetu?

Postautor: GamerTR9 » 10 wrz 2014, 21:11

Tylko to po angielsku a tak biegle w nim aż nie mówię, może poproszę wpierw tego maila do EA Polska (oddział TS4, jeśli taki w ogóle jest a jak nie to ogólny). Jak od nich nie uzyskam odpowiedzi to wtedy spróbuję czatu.
A może, gdy snom zaufam,
To spełnią się pewnego dnia
I świt nie przerwie moich marzeń
A potem się okaże,
Że dobry mój sen wiecznie trwa.


. . .

Awatar użytkownika
aesthetea
Renciści
Renciści
Posty: 855
Rejestracja: 15 gru 2013, 11:18

Re: Jak wlaczyć grę bez Internetu?

Postautor: aesthetea » 10 wrz 2014, 21:13

Polski czat chyba też jest? http://help.ea.com/pl/
Z mailem to możesz długo poczekać na odpowiedź.
Obrazek

Awatar użytkownika
Szafirek
Posty: 180
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:35

Re: Jak wlaczyć grę bez Internetu?

Postautor: Szafirek » 10 wrz 2014, 21:15

Na origin bez problemu można się zalogować bez połączenia z internetem. Wszystkie aspekty gier online są wtedy nie dostępne, ale można uruchamiać gry. Wydaje mi się, że trzeba chociaż raz połączyć się wtedy z origin na danym komputerze przy włączonym internecie, aby można było się potem logować offline ;)
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
GamerTR9
Posty: 260
Rejestracja: 15 gru 2013, 14:06

Re: Jak wlaczyć grę bez Internetu?

Postautor: GamerTR9 » 10 wrz 2014, 21:16

@rgx97, jednak ma rację, wystarczy się zalogować a zrobi to w trybie offline. Dziwne jak wtedy próbowałem to za Chiny nie chciało mnie zalogować :o No ale wszystko się wyjaśniło, można grac bez Internetu ;) Dzięki.

// Służę pomocą. ^^
Temat zamykam i przenoszę do rozwiązanych. ~rgx97
A może, gdy snom zaufam,
To spełnią się pewnego dnia
I świt nie przerwie moich marzeń
A potem się okaże,
Że dobry mój sen wiecznie trwa.


. . .


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości