Niech ta gra płonie

EDIT: Zobaczyłam zwiastun, czy ten kurz jest żywy a Simowie całują te pokemoniaste gówna? xDDDDD Ahahah żegnam w tym momencie, nawet nie jest mi żal
Pogaduszki o najnowszej odsłonie Simowego symulatora
Też tego nie pojmuję, tak samo jak zachwycaniem się duszkami ze Zjawisk paranormalnych. Jak jeszcze raz przeczytam, że są "cute", to mnie coś trzepnie xDShattered pisze:Najgorsze, że gracze się nimi ekscytują, a na komentarze że to mało realne mówią, że kto chce odkurzać w grze..
Kochana, The Sims 5 będzie jeszcze gorsze..
Bądźmy realistami... Czasy, w których akcesoria kosztowały 29 zł a duże dodatki 69 zł prędko nie wrócą. Dzisiejsza złotówka ma zupełnie inną wartość niż jeszcze dziesięć lat temu.
O, wcale nie liczę, że będzie lepsze xDShattered pisze:Kochana, The Sims 5 będzie jeszcze gorsze..
Nie ma co narzekać, tak teraz wygląda świat gier.
Po prostu wyceniam, ile jest dla mnie warta zawartość tych "kolekcji"książę pisze:Bądźmy realistami... Czasy, w których akcesoria kosztowały 29 zł a duże dodatki 69 zł prędko nie wrócą. Dzisiejsza złotówka ma zupełnie inną wartość niż jeszcze dziesięć lat temu.
Szkoda że nie można go wciągnąć, wyczyściłabym wszystkie małe dzieci z powierzchni Ziemiksiążę pisze:Edit: w pakiecie z odkurzaczem dodano opcję „wyczyść małe dziecko odkurzaczem”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości