Co do jednoczesnego jedzenia i picia to chyba potrafią, to zależy czy Sim-gość zdecyduje się wziąć jedzenie kiedy ma drinka

Pogaduszki o najnowszej odsłonie Simowego symulatora
Musisz wtedy kliknąć w tego sima, którego nie chcesz i wybrać z przyjaznych PożegnajBart pisze:Jedyną rzeczą, która mnie denerwuje jak cholera to jest to, że jak mój sim zacznie z kimś gadać w miejscu publicznym to po chwili do rozmowy dołącza się się pół miasta..
Taa, ale w tym czasie, gdy pozbywam się piątki niepotrzebnych simów zlatuje się inni..Shattered pisze:Musisz wtedy kliknąć w tego sima, którego nie chcesz i wybrać z przyjaznych PożegnajBart pisze:Jedyną rzeczą, która mnie denerwuje jak cholera to jest to, że jak mój sim zacznie z kimś gadać w miejscu publicznym to po chwili do rozmowy dołącza się się pół miasta..
Czwórkowe auta widzę zaparkowane przed domami naszych simów na ulicy.Shattered pisze:Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie ze jesli auta się pojawią, simowie będa się do nich teleportować np. z domu..
Co do tych podjazdów. Mogliby dodać takie podjazdy jak w dwójce, które obniżają krawężniki..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości