A żeby stworzyć nową grę (a tym samym zapis), musisz kliknąć na ikonkę plusa. Nie sprawi to, że poprzednie zapisy znikną. Musisz zadbać tylko o to, aby swoją grę zapisać i jakoś nazwać.

Tak też zrobiłam. Czyli nie da się jakoś podczas ślubu wybrać nazwiska? Trochę bez sensu.Mya_93 pisze:Musisz edytować w CASieRai pisze:128. Jak zrobić, żeby kobieta przy ślubie otrzymywała nazwisko męża?
129. Da się jakoś zmienić Simowi nazwisko?
Tak, przez edycję w CASie - wpisujesz testingcheats true, następie cas.fulleditmode, klikasz na sima z wciśniętym shiftem i wybierasz edycję w CASWWarts pisze:134. Czy jest możliwość edycji koloru skóry sima podczas gry?
Ta opcja łączenia rodzin raczej odpada, bo chodzi mi u ducha zmarłego męża Simki.133. Może opcja łączenia rodzin w trybie edycji? W przypadku wprowadzania żywych Simów (nie wiem jak z duchami) przyszły współlokator podobno musi osiągnąć wiek dorosły (nie młody dorosły!) aby móc mu zaproponować wprowadzenie się.
139. Smoczy Owoc powstaje z połączenia truskawki i lwiej paszczy.Absolem pisze:139. Gdzie znaleźć smoczy owoc?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości