Przyjemni
Perypetie zwariowanej rodzinki!
Re: Przyjemni
Już jutro świąteczny odcinek "Przyjemnych".
Przecież jutro jest wtorek, nie środa .
Ale to nawet lepiej, po co czekać do środy.
Ciekawe co tym razem bohaterowie narozrabiają...
Ale to nawet lepiej, po co czekać do środy.
Ciekawe co tym razem bohaterowie narozrabiają...
Uwielbiam ten twój serial, człowieku jesteś wielki
Nawet moja mama się śmiała, jak jej puściłam kilka odcinków
Nawet moja mama się śmiała, jak jej puściłam kilka odcinków
Guuki, dokładnie tak - tym razem wyjątkowo odcinek we wtorek, bo jest on stricte wigilijnym odcinkiem.
Śliwka, bardzo mi miło.
Śliwka, bardzo mi miło.
- Kasim Hazim
- Renciści
Jedynie co mi się nie podobało, to karp w akwarium. xD
A tak przyjemny odcinek, zabawny.
Wesołych świąt Dejmian.
A tak przyjemny odcinek, zabawny.
Wesołych świąt Dejmian.
Fakt, karp miał mało komfortowe warunki, ale powinien się cieszyć, że wyszedł z tej wieczerzy cało!
Hah no to się upiekło karpiowi
Świetny odcinek, Renia i ciasteczka wygrały
Świetny odcinek, Renia i ciasteczka wygrały
Przyjemnie się oglądało świątecznych Przyjemnych. :D
Mi się tam karp podobały, tylko strasznie mały, ale to już wina gry.
I na tej kolacji tylko ciasteczka mieli? Spodziewałem się pełnego stołu jedzenia.
Na koniec mogła wpaść ciocia ze wsi i mama Renaty. :3
Mi się tam karp podobały, tylko strasznie mały, ale to już wina gry.
I na tej kolacji tylko ciasteczka mieli? Spodziewałem się pełnego stołu jedzenia.
Na koniec mogła wpaść ciocia ze wsi i mama Renaty. :3
Jakby tylko dało się na tym stole coś więcej poustawiać, to z pewnością byłoby więcej jedzenia.
Mogłeś użyć moda OMSP.
Na stole wtedy mogłoby być ful jedzenia.
Na stole wtedy mogłoby być ful jedzenia.
Przyjemny odcinek, ciepły, rodzinny, ale najważniejsze - śmieszny .
Peruka Reni wymiatała, haha, i ta jej autorska kolęda, superowo to wykombinowałeś.
Chcę Cię również pochwalić za ujęcia i ruchy kamerą, masz do tego bardzo dobre oko. Na przykład ruch kamerą od składających sobie życzenia Roberta i Reni do spontanicznie całującego Jowitę Czarka - świetny!
Z czego się najbardziej uśmiałem? Czarek mówi "Zawsze marzyłem o prywatnym bilardzie. Świetny prezent.", poczym biedny Robert: "A ja dostałem skarpety wełniane.", haha, aż się colą zakrztusiłem ze smiechu !
Peruka Reni wymiatała, haha, i ta jej autorska kolęda, superowo to wykombinowałeś.
Chcę Cię również pochwalić za ujęcia i ruchy kamerą, masz do tego bardzo dobre oko. Na przykład ruch kamerą od składających sobie życzenia Roberta i Reni do spontanicznie całującego Jowitę Czarka - świetny!
Z czego się najbardziej uśmiałem? Czarek mówi "Zawsze marzyłem o prywatnym bilardzie. Świetny prezent.", poczym biedny Robert: "A ja dostałem skarpety wełniane.", haha, aż się colą zakrztusiłem ze smiechu !
Dzięki za miłe opinie. Jak myślicie, o czym będzie kolejny odcinek? Zdradzę Wam, że będzie się on kręcił wokół... choinki!
Jeśli świątecznej to może rozbieranie, albo nie! Cofnięcie się w czasie do momentu gdy wyjeżdżają do tego miejsca gdzie się wybiera choinki do ścięcia i kupuje na święta. Byłoby świetnie!
No i jeśli odcinek ten będzie również w tematyce świątecznej to piosenka Rocking around the Christmas tree musi być.
No i jeśli odcinek ten będzie również w tematyce świątecznej to piosenka Rocking around the Christmas tree musi być.
Nie będzie to odcinek świąteczny, jedynie choinka będzie takim małym akcentem.
Renia w tym stroju mikołaja jakby szczuplej wygląda o.O
Co stylówka Reni na wigilję ;___;
i ten rozporek do bioder o.o
szkoda, że nie było na tej wigilii teściowej, albo matki Reni
poza tym bardzo fajny klimat odcinka.
Co stylówka Reni na wigilję ;___;
i ten rozporek do bioder o.o
szkoda, że nie było na tej wigilii teściowej, albo matki Reni
poza tym bardzo fajny klimat odcinka.
O, czyli pozostajemy w klimacie świąt . Ciekawe jestem co może się wydarzyć z choinką w roli głównej, hmm.
W oczekiwaniu na kolejny premierowy odcinek, który tradycyjnie w środę, mam dla Was małą niespodziankę.
Zobaczcie jak wyglądała jedna z głównych bohaterek, gdy była małym, słodkim dzieckiem:
Jak myślicie, kto to...?
Zobaczcie jak wyglądała jedna z głównych bohaterek, gdy była małym, słodkim dzieckiem:
Jak myślicie, kto to...?