Ups. Nie masz odpowiednich uprawnień, aby...

Awatar użytkownika
Szafirek
Posty: 180
Rejestracja: 15 gru 2013, 19:35

Re: Ups. Nie masz odpowiednich uprawnień, aby...

Postautor: Szafirek » 08 cze 2014, 15:03

Kiedyś dało się to ominąć zmieniając język strony. Nie wiem czy nadal jest to możliwe.
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
smisiv
Renciści
Renciści
Posty: 782
Rejestracja: 31 paź 2013, 15:54

Re: Ups. Nie masz odpowiednich uprawnień, aby...

Postautor: smisiv » 08 cze 2014, 15:45

Spróbuj zobaczyć, czy Google zrobiło kopię forum. A więc wklej adres w wyszukiwarkę, tak po prostu. Wynikiem powinien być odnosnik do adresu, który wkleiłaś. Kliknij tam Kopię, i zobacz, czy bot Google miał dostęp do strony.

Obrazek

Awatar użytkownika
Jackob
Renciści
Renciści
Archiwista
Archiwista
Fotograf
Fotograf
Posty: 1827
Rejestracja: 15 gru 2013, 0:14

Re: Ups. Nie masz odpowiednich uprawnień, aby...

Postautor: Jackob » 08 cze 2014, 15:57

Wystarczy zmienić język na Mojej Stronie. U mnie to działa w przypadku kiedy chcę wejść na anglojęzyczne forum. Wtedy zmieniam język na amerykański, gdy dam brytyjski nie działa. :unsure:

Awatar użytkownika
smisiv
Renciści
Renciści
Posty: 782
Rejestracja: 31 paź 2013, 15:54

Re: Ups. Nie masz odpowiednich uprawnień, aby...

Postautor: smisiv » 08 cze 2014, 20:40

Ok, ale na przyszłość proponuję jednak zmieniać język forum. :P Kopie z Google bywają nieaktualne.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość